MIDDEN - DELFLAND IN BEELD

MIDDEN - DELFLAND IN BEELD

  Start - Agenda - Nieuws - Plattegrond

 

Alle activiteiten

Alleen Midden-Delfland, Lopende meerdaagse activiteiten

Lopende meerdaagse activiteiten Januari 2023

DatumTijd LocatieBeschrijving
Zat 2813:00-17:00Land Art Delft, otterdamseweg 205 Delft
Stillevens van Delft
Centraal in deze tentoonstelling staan de stillevens van de fotograaf Fleur Halkema, beeldend kunstenaar Rob van Es en schilder Paula Kouwenhoven.
Duurt tot: Zondag 19 maart 2023  
Datum/tijd: Geopend zaterdag en zondag.
Toegang: gratis.

Februari 2023

DatumTijd LocatieBeschrijving
Don 210:00-17:00Vermeercentrum, Voldersgracht 21 Delft
Expo: Another Vermeer
De expositie "Another Vermeer" toont een selectie van de beste op Vermeer ge├»nspireerde kunstwerken die Ren├ę Jacobs maakte.
Duurt tot: Zaterdag 25 maart 2023  

Deze activiteitenagenda is samengesteld met gegevens van de VVV   en activiteiten die direct op Midden-Delfland Mooi Dichtbij zijn ingevoerd  . Aan de informatie op deze activiteitenagenda kunnen geen rechten worden ontleend.

Activiteiten zelf invoeren en aanpassen

Activiteiten die in (en om) Midden-Delfland plaatsvinden kun je zelf en gratis op deze agenda plaatsen; lees meer hierover ....Om activiteiten aan te passen klik de knop -Aanpassen activeren- en daarna op het potloodknopje vooraan een regel (het eerder gebruikte, zelf verzonnen password wordt vervolgens gevraagd). Alleen activiteiten die eerder ingevoerd zijn op deze website kunnen worden aangepast! Voor activiteiten die uit de VVV database (ndtrc) komen, raadpleeg de VVV in de plaats van de activiteit.

voet

MOOI DICHTBIJ