MIDDEN - DELFLAND IN BEELD

MIDDEN - DELFLAND IN BEELD

  Start - Agenda - Nieuws - Plattegrond

 

Activiteiten in de maand december

Alleen Midden-Delfland, Lopende meerdaagse activiteiten

Lopende meerdaagse activiteiten December 2021

DatumTijd LocatieBeschrijving
Don 211:00-17:00Boerderij / Pottenbakkerij, Rijksstraatweg 16, 2636AX Schipluiden
Pop-Up Uitstalling - Keramiek in de Stal
14 professionele keramiekkunstenaars presenteren kunstwerken van topniveau in een sfeervolle, authentieke melkveestal.
Duurt tot: Zondag 19 december 2021. Tel.: 015-3808191.     
Datum/tijd: Woensdag t/m zondag van 11-17 uur (vrij entree, mondkapje door overheid verplicht. Aanmelden hoeft niet, alleen als de coronaregels dat verplicht gaan stellen. Groepen wel aanmelden graag). Feestelijke avond rondleidingen op 11 november, 1 en 18 december, 19-21 uur (voor de avond-rondleidingen dient men zich aan te melden)
Toegang: -.

Deze activiteitenagenda is samengesteld met gegevens van de VVV   en activiteiten die direct op Midden-Delfland Mooi Dichtbij zijn ingevoerd  . Aan de informatie op deze activiteitenagenda kunnen geen rechten worden ontleend.

Activiteiten zelf invoeren en aanpassen

Activiteiten die in (en om) Midden-Delfland plaatsvinden kun je zelf en gratis op deze agenda plaatsen; lees meer hierover ....Om activiteiten aan te passen klik de knop -Aanpassen activeren- en daarna op het potloodknopje vooraan een regel (het eerder gebruikte, zelf verzonnen password wordt vervolgens gevraagd). Alleen activiteiten die eerder ingevoerd zijn op deze website kunnen worden aangepast! Voor activiteiten die uit de VVV database (ndtrc) komen, raadpleeg de VVV in de plaats van de activiteit.

voet

MOOI DICHTBIJ